Avesta Galleria
  • Pitcher's i Avesta Galleria after work
  • Pitcher's i Avesta Galleria sallad
  • Pitcher's i Avesta Galleria mat och dryck
  • Wayne's coffee i Avesta Galleria
  • Waynes coffee café
  • Wayne's coffee

Avesta Galleria - restaurang & café

Ta en god fika på Wayne's Coffe, smaskig middag eller kanske en after work på Pitcher's. Sommartid kan du även sitta ute på uteserveringen och mysa i solskenet.

Öppettider hittar du under respektive restaurangs logotype i listan nedanför.

 


Pitchers Avesta Facebook

Info om öppettider kommer...

Beräknas öppna 30 april 2019

Pitcher’s är din lokala gastropub där ett gediget hantverk och umgänge med vänner står i centrum. Hit kan du komma för att få god mat och dryck, men även för att koppla av en stund i goda vänners lag.

På Pitcher’s kan du även titta på livesport. Vi visar en hel del spännande fotbolls- och hockeymatcher, så att du och dina kamrater kan följa ert favoritlag, samtidigt som ni njuter av god mat och dryck.

Telefon 076-942 55 78
» www.pitchers.se


Waynes Coffee

Mån-Ons, Fre 9-18
Torsdag 9-19
Lördag 9:30-16
Söndag stängt

På Wayne´s Coffee erbjuds alltid kaffe av eget märke, bakverk från eget bageri och mat med naturliga råvaror av hög kvalitet.

Wayne´s Coffee är en svenskägd, internationell kafékedja som satte standarden för det moderna skandinaviska kafékonceptet i Sverige - själva bilden av hur, var och när vi fikar i stadsmiljö.Det första Wayne´s kaféet öppnade i Stockholm 1994 och idag har kedjan mer än 40 000 kafégäster varje dag. Wayne´s Coffee är idag en av Skandinaviens ledande kafékedjor med en omsättning på ca 550 miljoner kronor och målsättningen är att dubbla antal kaféer inom 5 år.

Telefon 0226-804 03
» www.waynescoffee.se

Eurosko Kicks Apoteket och H&M i Avesta Galleria
Lindex och Dressmann i Avesta Galleria
Waynes Coffee Plus Tobak och Klock masen i Avesta Galleria
Intersport Avesta Galleria

 

© Avesta Galleria 2016 | keyla design

 

O'learys sportbar uteservering O'learys sportbar och restaurang Olearys Wayne's coffee iAvesta Galleria Waynes coffee café Wayne's coffee