Avesta Galleria
  • O'learys sportbar uteservering
  • O'learys sportbar och restaurang
  • Olearys
  • Wayne's coffee iAvesta Galleria
  • Waynes coffee café
  • Wayne's coffee

Avesta Galleria - restaurang & café

Ta en god fika på Wayne's Coffe eller smaskig middag på O'learys och njut av lite sport på någon av deras många TV-skärmar. Sommartid kan du sitta ute på uteserveringen i solskenet.

Öppettider hittar du under respektive restaurangs logotype i listan nedanför.

 


Olearys Facebook

Mån-Tor 17-23
Fredag 15-02
Lördag 12-02
Söndag 13-23

O´Learys är den självklara mötesplatsen som erbjuder dig som gäst en unik kombination av känsla, bemötande, smaker och upplevelser. Vi som arbetar på O´Learys strävar alltid efter att möta dina förväntningar - oavsett om du besöker oss med vänner, familjen, affärsbekanta eller på egen hand.

Du som varit på O´Learys vet vad som händer när favoriterna gör mål. Taket nästan lyfter och du kan inte sitta stilla, oavsett vilket lag du håller på. Du sugs in i spelet och är aldrig ensam. Skillnaden är att du har baren och restaurangen på armlängds avstånd. Den unika stämningen gör att allt fler blir stamgäster på allt fler O´Learys över hela världen.

Välkommen till O´Learys, välkommen till "Your Second Living Room".

Telefon 0226-500 07
» www.olearys.se


Waynes Coffee

Mån-Ons, Fre 9-18
Torsdag 9-19
Lördag 9:30-16
Söndag stängt

På Wayne´s Coffee erbjuds alltid kaffe av eget märke, bakverk från eget bageri och mat med naturliga råvaror av hög kvalitet.

Wayne´s Coffee är en svenskägd, internationell kafékedja som satte standarden för det moderna skandinaviska kafékonceptet i Sverige - själva bilden av hur, var och när vi fikar i stadsmiljö.Det första Wayne´s kaféet öppnade i Stockholm 1994 och idag har kedjan mer än 40 000 kafégäster varje dag. Wayne´s Coffee är idag en av Skandinaviens ledande kafékedjor med en omsättning på ca 550 miljoner kronor och målsättningen är att dubbla antal kaféer inom 5 år.

Telefon 0226-804 03
» www.waynescoffee.se

Eurosko Kicks Apoteket och H&M i Avesta Galleria
Lindex och Dressmann i Avesta Galleria
Waynes Coffee Plus Tobak och Klock masen i Avesta Galleria
Intersport Avesta Galleria

 

© Avesta Galleria 2016 | keyla design

 

O'learys sportbar uteservering O'learys sportbar och restaurang Olearys Wayne's coffee iAvesta Galleria Waynes coffee café Wayne's coffee